0

В ъпреки че все още е активен на сцената, любимецът на много българи, певецът Миле Китич, също е пенсионер, и то не какъв и да е. 

Той получава цели три пенсии от три различни държави: Босна и Херцеговина, Германия и Сърбия.

Светските журналисти в съседна Сърбия са го подхванали в коментарите си напоследък именно заради тройната му пенсия, обсъждайки къде и за какво си харчи пачките.

РОДНИТЕ ЧАЛГИ ДА СЕ УЧАТ: Миле Китич подари на селото си асфалт! (СНИМКИ)

Според изчисленията им, Миле е рекордьорът по брой пенсии, въпреки че размерът им не изглежда кой знае колко висок:

Хапливите им езици не пропускат факта, че турбофолк звездата много се грижи за външния си вид и коментират, че част от доходите си трябва да харчи за ботокс.

"Може би си е инжектирал пенсията. Така че, да ботокс - Mile си е направо турбо инжекцион!", коментират светските хроникьори.

Журналистката Оливия Йонтич смята, че това е умна инвестиция: "Човекът инвестира разумно в себе си, не пропуска жена си и дъщеря си, както и  недвижимите си имоти в Доминиканската република.

 72-годишният Миле Китич и съпругата му Марта Савич купиха през юли скъп имот в Доминиканската република, за който платиха 300 000 евро.

Миле е по-сдържан, но Марта често публикува снимки от тази екзотична дестинация.

"Не му хареса особено, че трябва да пътува толкова дълго - той пътува много, но успях да го убедя и се надявам да му хареса като мен да си седи повечко вкъщи. Има нужда да си почине малко, обича да работи, но мисля, че сега е моментът да се отпусне малко и да се забавлява - казва Марта, преди Миле да отида за първи път в Доминиканската република след покупката.

Както се казва всичко е турбо - и песните, и пенсиите, и животът на Миле Китич:-))

*Източник: Kurir