1

А ктьорът от „Приятели“ Матю Пери нападнал физически няколко жени – включително бившата си годеница Моли Хървиц – в годините преди смъртта си, сензационно разкриха източници, близки до покойната звезда пред Daily Mail.

Нови експлозивни обвинения описват как той „хвърлил масичка за кафе“ по Хървиц, след като се скарали заради негова изневяра през 2021 г. Двамата публично обявиха края на годежа си, след като през лятото на 2021 г. стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишната Кейт Харалсън в приложението за запознанства Raya.

Но, според източници, запознати с връзката им – Хървиц всъщност прекратила връзката още през февруари, след огромна кавга на Свети Валентин. Според Daily Mail, двамата се скарали, след като Моли разбрала, че Матю е купил подарък за друга жена. „Той хвърли масичка за кафе по нея и й каза, че е луда. Матю не понасяше да бъде изоставян, имаше огромен проблем с това“, пише изданието.

Източниците на медията твърдят също, че Пери блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и я „хвърлил на леглото“ по време на през март 2022 г., когато изпаднал в нервна криза. „Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен емоционален срив и в разгара на момента не можа да контролира емоциите си. Страхуваше се, че ще бъде изоставен. Човекът, който близките му познаваха, и човекът, който светът познаваше, са двама напълно различни хора“, добавят още източници.

Друг източник пък разказа пред Us Weekly, че Пери все още е бил наркозависим по време на смъртта си и е лъгал в продължение на години за това, че вече е чист. „Той беше вербално, емоционално и физически насилник и знаеше как да манипулира хората. Всичко, което знаеше е как да причини болка и да играе ролята на жертва“, твърди източникът.