0

Н ощен клуб в Приморско пробва да цака с половин хонорар фолкпевеца Галин и неговите колежки от „Алфа мюзик“. „Излъгаха, че заведението ще бъде празно“, сподели звездата пред „Телеграф“.

Резервации

Двама от изпълнителите на Галин – Симона и Адам, имали участие във въпросното заведение на морския курорт. Ден преди това организаторите ги излъгали, че заведението ще бъде празно вечерта. „Казаха ни, че тази вечер няма да има много хора, защото нямало и много резервации. Дори добавиха, че сезонът не бил силен и т.н.“, разказа продуцентът. „Предложиха ни изпълнителите ми да пеят на половин хонорар, за да не се отменя участието“, допълни той, като се съгласил на предложението.

Отказ

Двамата изпълнители се качват на сцената и виждат, че клубът е пълен с хора. „След изявата си те казали да им се даде пълният хонорар, тъй като масите са пълни с хора и няма логика в думите им. Но организаторката директно им отказала“, споделя Галин. На въпроса дали би работил отново с този клуб, продуцентът каза, че най-вероятно не, за да не се получават такива неприятни ситуации за него и изпълнителите му. Също така заради некоректното им отношение Галин отказа негово предстоящо участие там.

Автор: Лина Димитрова