0

"Зад всеки успял мъж стои една силна жена“, тази мисъл на гениалния корсиканец Наполеон Бонапарт, пасва идеално на семейство Меси – Лионел и Антонела. 

Детската любов на считания за най-велик футболист за всички времена е безспорната и непоклатима опора на Бълхата, при това без да се стреми да бие на очи и да излиза на преден план, както други съпруги или приятелки от типа  „златотърсачки“.

Вчера Лео навърши 36 г., на него и семейството му предстои нова сериозна промяна – преместване от Париж в Маями, САЩ.

Изборът на нов отбор – Интер, съвсем не е еднолична приумица на самия футболист, а съвместно решение, в което везните наклонява именно мнението на Антонела.

Родена като Лео в Росарио (на 26 февруари 1988 г.), 35-годишната дискретна красавица, майка на трима сина, е съпруга на Меси от 2017 г., въпреки че двамата са заедно от 2009 г.

Антонела учи в университета в родината си. Започва да учи стоматология, но по-късно се насочва към Социална комуникация. Впоследствие тя се премества в Барселона, за да живее с Меси.


Спътница за цял живот

Когато Меси и Антонела са още деца, те се запознаха благодарение на Лукас Скалия, един от приятелите от детството на Лео и братовчед на Антонела. 

Връзката им обаче се заражда през 2007 г., когато Меси се завръща в Росарио, за да покаже подкрепата си за Антонела, след като един от нейните приятели загина при пътен инцидент. 

Чувствата им остават скрити от публиката в продължение на няколко години – до 2009 г., когато Меси за пръв път спомена, че има приятелка.

А когато малко по-късно Антонела се премести в Барселона, за да бъде до Лео, оттогава тя е негов партньор в живота и го придружава през добрите и лошите моменти от кариерата му.

Чиро, Матео и Тиаго са най-големите съкровища на мама Антонела и татко Лео

 Чиро, Матео и Тиаго са най-големите съкровища на мама Антонела и татко Лео
Инстаграм


Семеен живот

Меси и Антонела имат три деца: Тиаго, роден през ноември 2012 г.; Матео, роден през септември 2015 г., и Чиро, роден през март 2018 г. 

Антонела редовно споделя снимки на децата си в профила си в Instagram, където има повече от 35 милиона последователи.

Тя умело върти домакинството, като съчетава възпитанието на хлапетата с постоянно присъствие на мачовете на съпруга си, по възможност с момчетата.

Освен това в социалните мрежи винаги показва подкрепата си към Меси.

Свободно време

Освен със семейството си, Антонела се възползва и от възможността да сподели свободното си време с приятели, да готви, да спортува или да си стои вкъщи и да гледа сериал или филм. 

В социалните мрежи тя обикновено споделя и снимки от своите пътувания, почивки и кампании.