0

П арис Хилтън преживява болезнена загуба. Телевизионната личност е изгубила любимото си кученце Diamond Baby. Лошата новина сподели самата в Instagram.

„Толкова ми е трудно да споделя това, защото нямам думи. Diamond Baby @HiltonPets е в неизвестност от миналата сряда“, написа 41-годишната Хилтън заедно със слайдшоу от снимки и видеоклипове на нейното прочуто чихуахуа.

Според Хилтън тя е била на фотосесия, докато също е била в процес на преместване на жилище, и тя спекулира, че „някой от хамалите трябва да е оставил врата отворена“.

„Семейството и приятелите ми ми помагаха да търся из целия ми квартал и отидохме от врата на врата, но все още не сме я намерили“, продължи Хилтън.

„Наехме детектив за домашни любимци, говорещ с кучета, екстрасенс за домашни любимци и сега търсим дронове за намиране на кучета. Правя всичко по силите си, за да я върна", пише още звездата.

„Всеки, който някога е обичал домашен любимец и е загубил домашен любимец, ще разбере болката, която изпитвам – Сърцето ми е разбито. Бях в сълзи, толкова тъжна и депресирана. Чувствам се сякаш липсва част от мен и нищо не е същото и без нея тук“, продължи тя, добавяйки, че Diamond Baby е „като дъщеря за мен“ и е нейният „най-добър приятел“.

Хилтън добави, че е била „уплашена да я обяви за изчезнала пред обществеността, защото хората могат да бъдат жестоки и аз се тревожа за нейната безопасност, но е отчаяна и колкото повече време минава, толкова по-далеч се чувства от шансовете за да си я върне.

Хилтън завърши поста си с предложение за награда за всеки, който може да й помогне да си върне любимото кученце.

„Ако имате НЯКАКВИ съвети относно местонахождението на Diamond Baby или чувствате, че сте я виждали – моля, свържете се с имейл адреса: finddiamondbaby@gmail.com“, написа тя.

„Ще има голяма награда за завръщането й и БЕЗ зададени въпроси. Моля, моля, моля, изпратете имейл, ако знаете НЕЩО, и моля, внимавайте за бебето ми", пише още Хилтън.

Хилтън за първи път приветства Diamond Baby в живота си през есента на 2016 г.