0

П опулярната звезда от YouTube Абхрадееп "Ядосаният Рантман" Саха е починал на 27-годишна възраст след усложнения от "тежка" операция.

Ютубърът, който е живял в Индия, е починал на 17 април след усложнения от неуточнена "голяма операция" през март, според поредица от публикации от семейството му, публикувани на страницата му в общността на YouTube.

Смъртта на Абхрадееп беше потвърдена от семейството му в изявление, публикувано в профилите му в социалните мрежи.

"С дълбока скръб и тъга обявяваме тъжната и преждевременна кончина на Абхрадеел Саха. Той докосна живота на милиони хора със своята честност, хумор и непоколебим дух. Той ще липсва дълбоко на всички, които го познаваха", се казва в изявлението.

Семейството информираше феновете си за състоянието му, докато той се възстановяваше от операцията.

"Операцията мина добре, току-що след операцията се появиха усложнения, нека всички се молим за възстановяването му, бог да го благослови!!!", написа тогава семейството на Абхрадеп.

В началото на април те информираха феновете си за състоянието на инфлуенсъра, като разкриха, че той е в интензивното отделение.

"Да се надяваме на най-доброто", написаха те на страницата на общността му в YouTube.

На 14 април те актуализираха информацията за феновете, като заявиха, че той е в "наистина критично състояние".

"Той е в наистина критична ситуация с животоспасяваща система за поддръжка, молете се за по-бързо възстановяване", гласеше постът.

Абхрадееп, който има 128 000 последователи в Instagram и 487 000 в YouTube, се прослави с видеоклиповете си със спортни анализи, по-специално футбол и крикет. Инфлуенсърът е известен и с любовта си към футболния клуб "Челси",благодарение на което се прочу през 2017 г., след като анализът му на мача по крикет между Индия и Австралия стана много популярен.

* Източник: Vesti.bg