0

Г лавният изпълнителен директор на агенцията за таланти United Talent Agency Джеръми Зимър Меган Маркъл „бездарна“, докато негови подчинени се опитвали да сключат договор с нея.

„Оказа се, че Меган Маркъл не е била голям аудио талант или непременно какъвто и да е талант“, каза Зимър пред Semafor на рекламния фестивал Cannes Lions през 2023 г. „И знаете ли, това, че сте известен, не ви прави велик в нещо“, добави той. Изказванията му идват, след като Меган и съпругът й принц Хари загубиха договора си за подкастове със Spotify, тъй като не предоставили обещаното съдържание.

Въпреки коментара на Зимър, преди време неговите агенти много искали да подпишат договор с Меган Маркъл. През април херцогинята на Съсекс подписа с конкурентна агенция WME. Нейни ежедневни агенти са Брад Слейтър и Джил Смолър, които също представляват близката приятелка на Маркъл - тенис звездата Серена Уилямс.

След поредица от провали в момента Маркъл е в активно търсене на луксозен моден бранд, който да подпише договор с нея. Бившата актриса е хвърлила око на Dior и Cartier.