0

Г оляма част от родните ни звезди откриха любовта през отиващата си 2022 г.  Повечето са звездните дами, които най-накрая намериха своя принц. За някои е млад и богат, за други само млад. 

Романтика

С най-заможни момъци се уредиха Златка Райкова и Анелия. Първата, която носи на плещите си и издържа бившата си половинка - Благой Георгиев, най-накрая намери мъж, който да се грижи истински за нея в лицето на Карен. Момчето е от заможна фамилия и не спира да глези Райкова със скъпи подаръци - кола, златни накити и непрестанни романтични почивки. Златка си е направо за завиждане, защото Карен гледа сина й от Благо като собствено дете, а до броени седмици двамата ще се сдобият и с общ наследник. Плеймейтката е в напреднала бременност и е известно, че отново очаква момче. И докато тя се на носи на крилете на любовта, то бившият й Благо не може да се похвали с толкова безоблачна любов с настоящата си жена Полина, която отново е по-богатата от двамата в семейството. Макар набързо да сключиха брак, слуховете за скандали между тях стават все по-чести. Двамата отричат раздяла, но не мислят и за дете, което озадачи голяма част от светските хроникьори, които са свикнали Благо да дарява с наследник всяка жена, с която има връзка. 

С голяма любов обаче може да се похвали фолкпевицата Анелия, която също се уреди с богат мъж - хазартния бос Любо Захариев. През тази година двамата ту се събираха, ту се разделяха, но преди няколко месеца певицата качи снимка в социалните мрежи с любимия си. Принципно Анелия никога не е крила сериозните си връзки и обяви публично тези с бащата на дъщеря си Ивон - Коко Динев, както и с Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. След последния Анелия не бе показвала мъж близо 10 години, но явно сега отново е силно влюбена, щом се реши да обяви официално кой топли леглото и сърцето й. Новият любим на колежката й Глория е също доста по-млад от нея, тъй като е на около 35 години и се казва Добри. Не е ясно точно откога датира аферата между двамата, но предвид че вече е решила да го покаже официално, говори се, че поне от няколко месеца са официална двойка. От септември двамата имат коментари под снимките на другия в социалните мрежи, а на един от постовете той дори се е обърнал към нея с Amore. Последната публична връзка на Глория бе с бизнесмена Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха. Оттогава певицата не е давала индикации за нов мъж в живота й до появата на Добри. Самият той открай време си пада по по-големи и заможни дами, тъй като в миналото бе гадже и на Мисис България Мари Вачева.

Обич

Бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска също най-накрая се реши да покаже гаджето. Чаровната блондинка качи снимка с него, а тематиката е есенна и тя нежно е прегърнала избраника си през врата, хванала паднало листо. Младежът не е познат в светските среди, но определено двамата с Елена много си подхождат, коментират техни приятели и последователи в нета. Брусарска не говори за личния си живот, така че не е ясно откога двамата са заедно. От няколко месеца се говори, че чаровната Мика Стоичкова има нов мъж в живота си, отново българин, но досега тя криеше връзката си, може би от суеверие. Преди няколко месеца обаче Мика публикува романтично видео, на което се вижда как красив млад мъж я целува влюбено по врата, докато двамата плават на моторница. До видеото тя е написала многозначително: I’m smiling REEL big today, намеквайки, че си е намерила мъж, който е върнал голямата усмивка на лицето й. Според някои наши медии приятелят на Мика е зъболекар, който наскоро се е дипломирал и все още е в началото на кариерата си. Наскоро стана ясно, че щерката на Камата, която доскоро живееше в Маями, където са се установили майка й и баща й, се е завърнала в България.

Саня взе гаджето на Алисия

Саня Борисова изглежда е прежалила голямата си любов Ники Илиев и се впусна в нова връзка с 10 години по-млад мъж. Изгората на хубавицата е не кой да е, а доскорошното гадже на фолкпевицата Алисия - бизнесменът Симеон Филипов. Двамата са засичани на романтични вечери в столични ресторанти, както и да вървят прегърнати на шопинг. Към момента нито един от двамата не е потвърдил официално връзката им, но това не е изненадващо, тъй като Филипов беше повече от 3 години с Алисия и не го обяви публично. Самата Саня не е също от хората, който афишират връзките си. Откакто се раздели с Ники, името й бе забърквано с няколко мъже, но тя нито потвърди, нито отрече.

Софка смени Гринго с нов

Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила с Гринго и има ново гадже. Тя сподели съкровените си лични тайни пред Гала в „На кафе“, където заяви: „От 6-7 месеца не сме заедно с Гринго, той си живее по Берлин. Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, но ми е добре, чувствам се красива, щастлива и заредена. Дай Боже всекиму, любовта е хубаво нещо". На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея сега, Софи се засмя и каза, че няма да говори повече, защото ще се сетят кой е.