0

Б радли Купър и Хума Абедин имат връзка, съобщава източник на сп. People. 47-годишният актьор от "Роди се звезда" и 45-годишната Абедин се срещат от няколко месеца и са били представени от главната редакторка на сп. “Вог“ Анна Уинтур, според Page Six, която първа съобщи новината за новата двойка.

Представители на Купър и Абедин все още не са коментирали връзката им.

И двамата присъстваха поотделно в началото на май на Мет гала 2022 - прочутия благотворителен бал на знаменитостите за набиране на средства за института за костюмите към музея "Метрополитън" в Ню Йорк.

Купър има 5-годишна дъщеря Леа де Сен с бившата си съпруга Ирина Шейк. Той и 36-годишната моделка се разделиха през 2019 г. след четири години заедно. А Абедин, дългогодишната съветничка на Хилари Клинтън, има 10-годишен син Джордан от бившия си съпруг - опозорения бивш конгресмен Антъни Уайнър.

Миналата година Абедин сподели в книгата си "Живот в много светове" за сексуалните скандали на Уайнър и как споровете са се отразили на президентската кампания на Клинтън през 2016 г. В интервю за Си Би Ес Сънди Морнинг през октомври дали му е ядосана, Абедин отговори: "Това почти ме уби." През ноември тя разказа за сп. People, че се е подложила на терапия и работи по въпроса да се разбира добре с Уайнър в името на детето им.

През септември бившата съпруга на Купър заяви пред сп. "ХайСтайл", че той е "пълноценен баща", а през 2020 г. тя обясни пред британското издание на “Вог“, че що се отнася до предишната й връзка, "мисля, че имахме голям късмет да изживеем това, което имахме един с друг".