0

Ф олкпевецът Галин награби фенка по време на последното си участие в Студентски град. Красавецът на фолка гушна девойката и изпи шот от устните й.

Забава

Видеото и снимките, които се появиха в социалните мрежи от въпросната вечер, накараха много от фенките му да си мечтаят да са на мястото на момичето. Репортер на „Телеграф“ се свърза със самия изпълнител, които с усмивка заяви, че не е познавал девойката до вечерта и нямат нищо общо, а просто е изпълнил предизвикателство от колежката си Ариа, тъй като това било традиция във въпросния клуб. „Това беше предизвикателство от Ариа. Направих го с усмивка, защото обичам да се забавлявам с феновете си. Пеем, гушкаме се, снимаме се и това е на всяко участие“, заяви изпълнителят.

Програма

През лятото Галин прекарва почти цялото си време по морето, тъй като е затрупан от участия. Той и момичетата му от Алфа, както и Адам спокойно могат да заемат челните класации във фолка по участия. Безспорен факт е, че Галин е единственият, които успя да се справи толкова блестящо с ролята на продуцент, колкото и на артист. Неговите изпълнители за няколко години се наложиха като любимци на сцената и най- важното - задържаха интереса към себе си. Въпреки натоварения си график Галин ще успее да си открадне седмица за лятна ваканция със семейството си.