0

Б рад Пит се подготвя за нов проект. Холувудският секссимвол прекара уикенда, проверявайки как протича едно Гран При на F1 на САЩ, докато се готви да участва във филм за състезания във Формула 1.

Пит излезе в петък на пистата Америка в Остин, Тексас, където наблюдаваше състезанията, ходеше по падока и позира с екипажи в бокса.

gettyimages.com

Той също така отдели време да се снима с фенове и разговаря с други звезди, които бяха там за големия състезателен уикенд.

gettyimages.com

58-годишният Пит прекара целия уикенд, навлизайки в света на спорта, срещайки се с главния изпълнителен директор на Формула 1, както и с няколко шефа на отбори, и се запозна със спорта отвътре.

На събитието към Пит се присъединиха продуцентът на Top Gun: Maverick Джери Брукхаймър, както и режисьорът на филма Джоузеф Косински.

gettyimages.com

Според Deadline Apple Studios финансира проекта, който Косински трябва да ръководи, по сценарий, написан от сценариста на Top Gun: Maverick Ерен Крюгер.

Банерът на студиото на Пит "План Б" също ще бъде копродуцент на проекта, заедно с легендарния състезател от F1 Луис Хамилтън.

Все още не е обявено официално заглавие или кога ще излезе филма.