0

А мериканският финансист Джефри Епстийн е заплашил основателя на Microsoft Бил Гейтс заради афера с рускинята Мила Антонова, пише Wall Street Journal.

Според профила на Антонова в социалните мрежи, тя е завършила руски университет през 2005 г., по-късно основава бридж клуб в САЩ, а след това става софтуерен инженер.

В документ цитиран от Wall Street Journal се казва, че съветник на Гейтс, който представил жената на Епстийн, се съгласил да й заеме пари, нужни за обучението й.

През 2017 г. обаче Епщайн изпратил писмо до Гейтс с искане основателят на Microsoft да възстанови таксите за обучение на Антонова. В същото време Епстийн ясно заявява, че е наясно, че Бил Гейтс има романтична връзка със засуканата рускиня.

Говорител на Гейтс заяви за Wall Street Journal, че милиардерът няма финансови отношения с Епстийн, който беше задържан в САЩ през лятото на 2019 година. Финансистът Джефри Епстийн беше обвинен в трафик на жени и склоняване към проституция. През август същата година финансистът се самоуби в килията си.