0

П опфолк певицата Мария претърпява пореден удар в кариерата си. Новата“ й песен "Малка черна рокля“ бе внезапно свалена от най-голямата платформа за видео споделяне YouTube. Мария признава, че видеото е спряно, но от кой да е, а от Diapason Records, не заради неизплатени права по парчето, а заради някакъв личен сантимент на управата към песента. 

По думите ѝ се събрала цяла хайка, която да пише грозни и обидни коментари под песента, действието се случвало два дни след премиерата на парчето. Стигало се и до заплахи към целия екип. 

@_chalga_music #foryou #maria #newsong #fup #bulgaria #viral ♬ original sound - 🎵

Парчето е в колаборация със Syper Sa6 и всъщност е кавър на гръцкия хит на Nino – "Тheos" и последвалия някогашен супер хит на Теодора и DJ Jerry. Към момента песента може да се намери само в социалните мрежи, където не само не се радва на голям брой гледания, но и търпи брутални критики от меломани.

ИЗНЕНАДА: Мара Отварачката като хамелеон! (СНИМКИ)

"Съсипа хубавата песен на Теодора“, "Язък за готиното парче "Моят номер“. Кавърът на Мария не може да й стъпи на малкия пръст“, гневят се в нета. "Дори на запис след обработка на гласа, пак звучиш зле, Маро!“, "Тази жена не може да пее – тя рецитира“, гласят част от стотиците негативни коментари.

Мария не за първи път прави кавър, след като бг песен със същото звучене вече е излизала на пазара. Още с връщането си на музикалната сцена през 2021 г., тя използва евъргрийна на Цвети Янева "Давай, разплачи ме“, което не се радваше не положителни реакции от страна на феновете.