0

Б ългарската гордост в Холивуд Мария Бакалова изпревари по популярност американската си колежка Шарлиз Терон в класацията на най-голямата световна филмова база данни IMDB за извести звезди.

Майката на Мария – Румяна Бакалова, си публикува скриншот от платената версия на базата и показа, че дъщеря й е заела почетното 56 място, като след нея на 57 е актрисата от „Чудовище“.

Гордост

„Мими пак е сред най-популярните знаменитости, дори и в стачка! 56-а от цял свят успели личности! Браво, Мими!“, написа гордата майка в своя личен профил в Инстаграм и добави името на своята дъщеря. На изчезваща история тя също си го качи, а Мария го репостна и допълни - „Абе, мамооо“ и й сложи сърце. Както „Телеграф“ писа преди няколко години, това не е първият път, в който красавицата влиза в класация на най-известната платформа за кино и телевизия. През 2020 година Бакалова влезе в топ 10 на най-горещите имена в киното и най-горещите нови звезди.

Скрийншотът, който майката на Бакалова си публикува.

 Скрийншотът, който майката на Бакалова си публикува.

Честитка

В момента Мария Бакалова се подготвя за няколко нови филмови проекта. Наслаждава се обаче и на лятото с любимия си мъж Валери Григоров-младши. Двамата успяха да обиколят родното Черноморие, да се разходят из Френската Ривиера и да се целунат романтично под Айфеловата кула. Преди няколко дни звездата от „Борат 2“ честити рождения ден на баща си с трогателен пост в мрежата. „Честит рожден ден на най-добрия татко на света. Бъди ми здрав! Аз ще те обичам и няма да те разочаровам никога. Обичам те (във вечността, както обичах да казвам от малка) винаги и завинаги!“