0

П рочутата кънтри звезда Доли Партън отсвири херцогинята на Уелс Кейт Мидълтън и отклони поканата й за среща.

Напоследък певицата се оплаква от прекалено много ангажименти, които я лишават от възможността да има нормален живот. В момента тя е на промообиколка да представя новия си албум „Рок звезда“.

Покана

Пред ВВС тя потвърди, че дори й се наложило да отклони покана за чай с принцесата на Уелс и бъдеща кралица на Великобритания Кейт Мидълтън.

Партън пристигна в Лондон, за да рекламира албума си. „Истина е, че получих покана за чай с Кейт, но за съжаление трябваше да я отклоня“.

„Беше много мило и сладко, но сега съм на обиколка да промотирам албума, а не вярвам тя да участва в промоцията“, допълни Доли.

Тя издаде албум в чест на приемането й в Залата на славата на рока през миналата година. В музикалния проект участват популярни изпълнители като Пол Маккартни, Ринго Стар, Елтън Джон и много други.

„Екипът ми е съгласувал предварително всичките ми ангажименти. Надявам се да получа втора покана от Кейт и този път да имам достатъчно време да отида да се видим“, каза Доли.

Слава

Партън нееднократно е казвала, че не е достойна за подобна чест. Доли отбелязваше, че няма качествата и приноса към музикалния бизнес, за да бъде в Залата на славата в компанията на заслужили артисти.

Тя бе една от любимите певици на покойната Елизабет Втора. Кралицата дори казваше, че е привилегия да бъде фен на Доли. Двете се срещнаха през 1977 г., когато Партън участва в концерта за сребърния юбилей на групата „Куин“.