0

Р одни чалгаджийки отнесоха здрав хейт в мрежата от недоволни фенове.

Напоследък любителите на ориенталските трели никак не са доволни от певачките. Те не харесват нито еднаквия им стил на обличане, нито танците им на сцена.

Не е ясна причината, но се забелязва залитане на фолкфуриите по рокли с ресни и синджирчета, което очевидно дразни феновете им.

С рокля на ресни се изфука Преслава на свое участие.

Иван Иванов коментира гневно под видеото на Преслава: „Не знам какъв е стилът им, вижда се, че всички чалгари ги избива на кючек“.

Габриела Иванова обаче компенсира гнева на недоволните с думите: „ Изключителна жена и певица! Тя и близначката й Галена ще се помнят дълго, а защо не и книга да има за тях”.

В същия стил се изтъпани и фолкпевицата Яница.

Мира пък, която наскоро влезе в пряка война с фамилия Стораро заради песен, се вихри също в ресничести тоалети и върти гюбеци на парчето „Виена Кючек“.

ВОЙНА В ПОПФОЛКА: Мира скочи на семейство Стораро! (ВИДЕО)

Топфенът Добрина Тенева се гневи: „Само цигания гледаме и четем в интернет, няма ли да престанете, или да хвърляме телефоните ... ?“

Иван Коцев се опитва да вкара малко шеговит тон в коментара си: „Ами едно време старите виенчани така играеха бе, хора. Аз лично съм ги виждал!“.

Сашо Асиов пък добавя: „И във „Версай“ да ги пуснеш, все тая“.

Своя принос в кючеците и ресничестата мода внесе и ветеранката Малина. Нито дрешките ѝ, нито танците ѝ обаче се понравиха на хората.

„С бял парцал на ресни те видяхме с червен те видяхме, сега си със син - давай с парцалите на ресни - цветовете на дъгата са твои“, призовава я саркастично Силвия Бонева.

Подкрепя я и Христо Меченов с анализа си: „...цяла България заприлича на квартала _ Столипиново в Пловдив, кючеци, маанета зурни, надрусани и пияни, от тая държава вече нищо не става, отиде в тинята , няма оправяне, още по зле ще става, отврат.“

Явно на някои хора вече им писна от чалгаджийството и не скриват гнева си в мрежата. Едва ли обаче това ще спре певачките да мятат гюбеци, поне да сменят ресните и синджирчетата, че взеха много да си приличат.