0

Л егендарният Удо Диркшнайдер обяви ново турне за 2025 г., като включи в него и София, съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".
Концертът на групата му Dirksnheider ще бъде на 12 април в зала "Христо Ботев", а в репертоара си той ще включи парчета от хитовия албум на „Аксепт“ от 1983 г. - Balls To The Wall.

Басист

„Очевидно Удо е чул скандиранията на феновете, които – независимо с кой репертоар излиза на сцената той – винаги си искат Balls To The Wall, а към това се прибавя и кръглата годишнина – 40 години от излизането на един от най-емблематичните албуми на класическия хевиметъл. Добавяме присъствието на оригиналния басист на Accept Петер Балтес и ето... имаме достатъчно експлозив и детонатор за едно незабравимо метъл изживяване“, пише Милко Стоянов. Самият Удо казва: "Нямам търпение да се върна към най-големия успех на моята банда ACCEPT. Да излезем на сцената с Петер Балтес и да ударим целия албум Balls To The Wall пред всички вас ще е една от върховите точки в кариерата ми!".

Билети

Шоуто на 12 април 2025 г. в зала „Христо Ботев“, София, ще носи силен дух на автентична хевиметъл носталгия, но и свежестта, която останалите трима по-млади музиканти внасят в звученето. Билетите влизат в продажба на 26 юли (петък) от 13 ч. Първите 100 билета са на цена 60 лв., а след това са по 70 лв. след изчерпване на промобилетите и до 31 декември включително. От 1 януари до 11 април цената на билетите е 80 лв., а в деня на концерта, ако има останали налични, ще се продават на касата на залата на цена 90 лв. Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.