0

И талианската музикална легенда Умберто Тоци пристига за втори път у нас, за да изпее най-големите си хитове на Античния театър в Пловдив на 28 юли.

Той идва за първи път в Града под тепетата и заедно със своите музиканти най-вероятно ще има възможност да разгледа Капана и старата част на града.

Поколения

Харизматичният Умберто Тоци е преминал през поколенията и е изпълнил най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят. Заедно с неговите музиканти той ще изпълни своите вечни песни, които продължават да се харесват на меломаните от всички възрасти. Феновете ще пеят и танцуват под звуците на Gloria, Ti Amo, Gente Di Mare и Tu. Билетите вече са в продажба на цени от  80 до 160 лв. Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3-годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

Трио

Първото гостуване на Умберто Тоци у нас бе през 2013 г., когато сподели концерт в София със своите приятели Тото Котуньо и Ал Бано. За пръв път в своята кариера тогава  златните гласове на Италия пяха заедно на една сцена с общ репертоар. Тогава Тоци призна, че е влюбен в София, а по-паметливите разказват, че от сцената е казал, че в България е снежна зима, но за изненада на европейците и в Италия вали сняг и е доста студено през зимата.