0

Б рус Уилис получи страхотна причина да се бори още по-усилено с нелечимото си заболяване – той прегърна първата си внучка.

От около година холивудската звезда се бори с деменция и отпада все повече. Но успя да събере сили и да сподели емоционален момент с цялото си семейство – бе представен на новородената си внучка Луета Айли Томас Уилис. Вълнението за всички било огромно, разказва „Мирър“. 68-годишният актьор разплакал всички, докато целувал бебенцето. Макар че не може да споделя чувствата си, на всички било ясно какъв стимул за него е първото му внуче.

„Беше толкова емоционален момент – толкова много чувства. Румър беше в сълзи. Срещата с първото му внуче още повече сближи цялото семейство. Румър нямаше търпение – тя веднага занесе бебето на баща си. Чувстваше се така, сякаш Брус е получил тласък на енергия. Той не каза това, но внучката му му даде причина да се бори още по-силно. Силата на чистата любов в този момент беше много силна. Всички го усетиха. Тя е като ангел от небето". Това разкриват източници на „Мирър“ и на In Touch Weekly.

Брус и Деми Мур имат три дъщери - 34-годишната Румър, майка на бебето Луета, Талула, на 29, и Скаут, на 31. Актьорът има още две дъщери от втората си съпруга Ема – Мейбъл, на 11, и Евелин, на 9.

Талула неотдавна призна, че е подозирала, че баща й е бил болен „от дълго време“, преди да бъде диагностициран. Симптомите му започнали като „вид неясна липса на реакция“.