0


Международната академия за телевизионно изкуство и наука избра Община Атина и Nova (Гърция) да участват в процеса на подбор в две категории за Международните награди Emmy®

Nova (Гърция), член на United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, обяви партньорството си с Община Атина за провеждане на процеса на подбор в две категории в полуфиналните кръгове на журирането за Международните награди Emmy® в Атина.

Община Атина и Nova (Гърция) бяха избрани да формират жури, което ще определи победителите в две категории. Двете журита ще се срещнат в Атина през септември на събитие, което ще включва пресконференции, посещения на членовете на журито на културни паметници в Атина и престижна галавечер.

Международната академия пътува всяко лято, от юни до септември, до повече от 25 места за провеждане на полуфиналите. Етапът на полуфиналите е важна стъпка в процеса на подбор на номинираните и отлична възможност за създаване на контакти за домакините и одобрените журита на Академията. Журитата са съставени от професионалисти от телевизионната и филмовата индустрия, продуцентството и творческата индустрия в киното.

Това е втората поредна година, в която United Media е поканена от Академията на наградите Emmy® да участва в процеса на подбор и номиниране по време на полуфиналния етап. Миналата година събитието се проведе в Дубровник. Тази година Атина бе избрана за срещата на най-добрите професионалисти от развлекателната индустрия, а Nova (Гърция) обединява усилията си с Община Атина за безпроблемното протичане на селекционния процес, както и за галавечерята, с която традиционно завършва журирането.

Партньорството с Община Атина гарантира успеха на събитието в Гърция и насочва вниманието на международните медии към Атина, която през последните години често е била декор на мащабни продукции със световноизвестни звезди. С това важно събитие Гърция затвърждава позициите си в сферата на художествените продукции, като същевременно подчертава потенциала на страната и способността ѝ да бъде домакин на подобни събития на престижни организации, благодарение на партньорството на силни компании и обществени институции.

Nova (Гърция) с гордост приема поканата на Международната академия за телевизионно изкуство и заедно с Община Атина продължава напред за успеха на полуфинала на Международните награди Emmy® в Атина.