0

Н атали Портман и съпругът й Бенджамин Милепие се събраха отново на финала на Световното първенство по футбол за жени в неделя вечер на фона на твърденията, че са се разделили.

Двамата бяха забелязани на трибуните на Stadium Australia в Сидни с 12-годишния си син Алеф, пише Daily Mail.

42-годишната звезда от „Тор“ изглеждаше унила, докато гледаше мача. Портман впечатляваше със стилна небрежна визия, облечена в кафяво палто, съчетано с бяла тениска.

Тя беше нежната майка, докато прегръщаше сина си и се опитваше да се съсредоточи върху мача. По-рано този месец Us Weekly заяви, че тя и съпругът й са се разделили, след като са се опитали да поправят връзката си след твърдения, че той е бил неверен.

Въпреки това, източник, близък до актрисата, казва пред Daily Mail, че съобщенията за раздяла са само „слухове“ и „спекулации“ и не е взето категорично решение. „След като излязоха новините за аферата му, те се опитваха да работят върху брака си, но в момента са на изходна позиция“, каза източник пред Us Weekly.

СЪЛЗИ, ИЗНЕВЕРИ И РАЗДЯЛА: Идват ли тъмни дни за звездна двойка!?

Говори се, че Милепие, който е женен за Портман от 11 години, е имал връзка с 25-годишна жена. През юни бракът на Портман и Милепие беше тема на статия във френското издание Voici, в която се твърди, че френският танцьор и хореограф е имал връзка с по-младата жена - активистка за климата на име Камил Етиен. Въпреки това, People съобщи, че вътрешен човек твърди, че предполагаемата афера с Етиен е била „краткотрайна“ и сега е „приключена“.