0

П ринц Хари и съпругата му Меган Маркъл бяха преместени на дъното в уебсайта на британското кралско семейство, като под тях е само опозореният принц Андрю, който беше обвинен в педофилия, предава „Daily Mail”.

Линковете, отвеждащи читателите към биографиите на херцога и херцогинята на Съсекс се намираха в средата на страницата, посветена на кралското семейство, но явно след възкачването си на трона, крал Чарлз III е решил да смени подхода към „непослушния“ си син.

Пред Хари и Меган са преместени дори по-далечни роднини на монархията, като принцеса Александра и принц Майкъл, херцог на Кент, които са братовчеди на покойната Елизабет II. Хари и Меган, които са смятани за „черните овце“ на монархията, започнаха да падат в кралския сайт още преди 15 месеца. Дотогава те се намираха точно под принц Уилям и съпругата му Кейт.

Интересно е да се отбележи също, че престолонаследникът е чак на пето място в сайта, докато Кейт биографията на Кейт Мидълтън се намира точно до тази на крал Чарлз. Експерти на Острова смятат, че причината е, че роялистите изпитват големи симпатии към принцесата на Уелс.