0

У пи Голдбърг за първи път говори открито за своята сексуалност, след като ко-водещата на подкаста "The View“ Рейвън-Симоне заяви, че актрисата илзъчва "лесбийски вибрации“.

По този повод 67-годишната холивудска звезда, която е изиграла някои хомосексуални персонажи на големия екран в миналото, заяви, че категорично си пада по мъже.

„Жените от години ми задават този въпрос, но не, не съм лесбийка! Познавам много лесбийки, имам такива приятелки и съм играла роли на такива.“, споделя актрисата от "Систър акт".

Упи описа какви са отношенията й с нейните ЛГБТ приятелки: „Няма да те целуна по устата, а по бузата, ще направя това, но няма да направя онова… И те са като „ОК!““, обясни тя на Рейвън.

След откровения отговор на Упи, водещата на подкаста, която е известна със своята хомосексуалност, все пак аплодира актрисата с думите: „Щастлива съм, защото мога да кажа на всички онези хора, които съдят общността на лесбийките или гей общността като цяло, че все пак има нещо красиво в това една жена да може да прегърне своята мъжественост и женственост едновременно и да го прави толкова добре, както правиш ти.“

Рейвън продължи като добави още колко „фантастично“ е, че Упи има и мъжки, и женски черти. „Ти си просто човек, който живее в тялото си, а това всъщност няма връзка със сексуалната ти ориентация. Живееш в тази двойственост толкова добре, че просто искам да те аплодирам.“

Феновете на Голдбърг  започнаха да коментират интервюто, като един написа: „Упи не излъчва лесбийски вибрации, а по-скоро има излъчване на онази силна леля, която ни дарява с цялата си мъдрост, докато пием заедно чай.“

Колкото до интригуващият личнен живот на Упи, тя е била омъжена общо три пъти, включително за Лайл Трахтенберг, Дейвид Класен и Алвин Мартин. Освен това имаше романтична връзка с колегата си Тед Дансън, с когото участваха заедно в хитовия филм „Произведено в Америка".