0

Л юбимецът на българските меломани Ед Шийрън, когото очакваме с нетърпение на българска земя, попада в ужасен стресиращ инцидент.

ЗА СЕФТЕ: Ед Шийрън с концерт у нас (ВИДЕО)

Нищо не подсказвало какво ще преживеят пътниците на British Airways, включително и той, когато се качили в Маями на път за Лондон.

Носителят на "Грами" имаше концерт в САЩ в неделя, където го гледаха стотици фенове, включително и футболистът Лионел Меси.

От постове в мрежата става ясно, че преди да се качи на борда, Ед си прави селфи с мъж на име Дан Хоян, на 41, на изхода за заминаване в Маями По-късно именно Дан ще свидетелства какво точно се е случило в самолета.

Един час след излитането на самолета в посока летище "Хийтроу" в Лондон, се разгаря страшен скандал. Недоволен пътник, на когото не дават допълнително алкохол, вдига самолетната кабина нагоре с краката.

Разбеснелият се алкохолик разхвърля багажите на хората и замеря с напитки пътниците и кабинния екипаж. През цялото време крещял и обиждал хората, като издавал и маймунски звуци срещу тях.

Крещял расистки обиди към пътуващите, наричайки ги с непристойни епитети.

Дан, с когото Ед Шийрън си прави селфи, преди да се качат на борда, свидетелства: „Всичко се превърна в хаос.Когато отказаха да му дадат алкохол, той започна да издава маймунски звуци и жестове към кабинния екипаж. Езикът му беше по-лош, отколкото бихте чули на футболен мач. Имаше късмет, че никой не го нокаутира, всички бяха ужасени. Имаше много деца, които гледаха.”

Първоначално екипажът е искал да се върне в Маями, но цивилен полицай, пътуващ със същия полет, с помощта на стюардесите успява да омаломощи буйстващия и да го върже за стол.

Стресиращата ситуация завършва благополучно, след като в Лондон шестима въоръжени служители се качват на самолета и арестуват мъжа.

В коментарите под публикациите за инфарктната ситуация феновете на Ед притеснено споделят: „Боже!“, „Трябваше да пътува с частен самолет!, но накрая облекчено въздъхват: „Важното е, че Ед е добре!“.

@thesun Ed Sheeran caught in air rage drama on BA flight as drunk yob racially abused crew before cops arrest him #edsheeran #flight #plane #miami #londonheathrowairport #airrage #police #news #showbiz #fyp #foryoupage ♬ original sound - The Sun

По данни на авиокомпанията, 46-годишният скандалджия е арестуван по подозрение за нарушение на обществения ред на расова основа.

British Airways излязоха и с официално изявление: „Разрушителното поведение никога няма да бъде толерирано на борда на нашите самолети и винаги ще предприемаме съответните действия.“