0

Л юбимият шеф Виктор Ангелов, отлично познат от риалити формата на NOVA Hell’s Kitchen, разкри, че ще следи с интерес новия сериал на NOVA “Алея на славата“ и особено героя на Деян Донков - шеф Лагадинов.

„През годините аз и колегите ми дадохме достатъчно добър пример какво се случва в кухните. Всеки творец има нужда от вдъхновение, така че двете са тясно свързани. Пожелавам успех на целия екип на „Алея на славата“ - каза шеф Ангелов по време на бляскавата гала премиера, с която бе даден старт на сериала.

Зад кулисите

Модерната семейна поредица е още едно доказателство за дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествено филмово съдържание и активно да участва в развитието на киноиндустрията в България. Част от премиерата в столично кино беше звездният каст на модерната семейна поредица - талантливите български актьори Радина Боршош, Мак Маринов, Деян Донков, Свежен Младенов, Маргита Гошева, Ирини Жамбонас, Борислав Чучков, Сара Драгулева, Йордан Ръсин, Мария Сотирова, Ясен Атанасов, Васил Витанов, Александър Евгениев, Боряна Маноилова. Те преминаха по червения килим заедно с режисьора Виктор Чучков, сценариста Борислав Захариев, изпълнителния продуцент Светлин Нейнски и целия технически екип на продукцията. „В „Алея на славата“ опитваме да проникнем зад кулисите на кулинарията и да разкажем какво се случва в този свят, който познаваме отдалеч. Надявам се, че сериалът ще бъде много интересен за зрителите“, сподели Виктор Чучков за поредицата, която зрителите могат да проследят от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Звезди

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов разкриха, че въплъщаването в образите на шеф готвачи е било истинско предизвикателство за тях. „Когато прочетох сценария, разбрах, че ще ми бъде трудно да изиграя Али и да представя нейната професионална педантичност, амбиция и талант. Тя е ранима и понякога колеблива, притежава особен характер“ - разкрива за героинята си Радина Боршош. „Доверих се на този проект заради хубавия сценарий и съм много щастлив от този факт. Освен готвенето имахме и много други динамични и интересни моменти. По време на снимките заживяваш с целия екип и те стават твое семейство. Оставам с много хубави спомени“, допълва Мак Маринов, когото ще видим в ролята на Милен. Другият ключов образ, който ще впечатли зрителите, е този на един от най-добрите готвачи в България - шеф Лагадинов. В него ще се превъплъти Деян Донков, който споделя: „Образът ми в този сериал е вкусен за пресъздаване. Основната съставка, с която трябва да се работи в сферата на което и да е изкуство, е любовта“.