0

Д -р Албан е поискал да има прясно изцеден сок и бира в гримьорната си, преди да се изяви на „Спайс мюзик фестивал“ в Бургас, съобщиха организаторите.

Симпатичният швед е от любимците на фестивалната публика и той отново ще гостува за яко шоу в негов стил на 4 август. Той ще бъде настанен в 5-звезден хотел с екипа му от 4 души. За неговия комфорт ще се грижи и екип на организаторите, а сред напитките, които е заявил, са фреш от портокал, местно светло пиво, вода и свежи плодове.

Пето

Тази година се очертава петото издание на фестивала в Бургас, което е на 4 и 5 август с плавно преминаване в нощта на 6-и. По традиция на морската сцена на пристанище Бургас ще се качат едни от големите звезди на 90-те в областта на денсмузиката. Организаторите споделиха любопитни подробности около престоя им у нас.

Така Нана пристига няколко дни по-рано, за да съчетае участието си на феста с кратка почивка в Бургас. Той лично е избрал 5-звезден хотел в града и споделя, че винаги се е чувствал изключително добре в Бургас и в България.

По италиански

Италианката Алексия (псевдоним на Алесия Акуилани) се готви да изнесе 45-минутен концерт на живо с групата си, която пристига директно от Апенините. Певицата ще бъде настанена в самостоятелен апартамент в хотел в центъра на Бургас, но по отношение на храна и напитки няма предявени особени претенции. Хитовете й Summer Is Crazy, Uh la la la, The Music I Like, Goodbye оглавяват челата на европейските класации.

Апачи Индиан, както е артистичният псевдоним на Стивън Капур - също стяга багажа си за Бургас, където е обещал да изпее и емблематичното парче Boom Shack-A-Lack. Певецът се слави със смесването на ямайско реге и индийска танцувална музика бангра. Той идва заедно с диджей и още един индийски музикант. Те са предвидени да открият втората вечер на фестивала.

Пяна

Различни марки шампанско искат някои от звездите на фестивала. Така дуото „Калчър бийт“ държи в гримьорната си да има охладеното шампанско от прочута марка. В замяна обещава да изпълни хитове като Mr Vain, Got it, Get it и Anything.

Пени Форд от SNAP! пристига с гръм и трясък за втори път в Бургас. След проведената анкета в края на миналата година феновете на бургаския фестивал избраха именно дуетът да бъде сред повторно поканените за 5-ото издание на фестивала. Емблематичната изпълнителка на Rhythm is a Dancer, The Power, Keep it Up е обявила, че няма да излезе на сцената, ако не й бъде осигурена охладена бутилка от любимото пенливо вино преди участието. Такова ще я чака и в гримьорната в Бургас, скромно отвръщат организаторите.

Португалецът Лусенсо (както е псевдонимът на Луиш Фелипе Фрага Оливейра) идва в Бургас с големия си хит Danza Kuduro на 5 август след полунощ. Той е поръчал на организаторите бутилка марково уиски, шампанско и изобилие от плодове и пресни сандвичи, с които да се подкрепи преди изявата на пристанището.

Водка

Веселяците от „Фън Фекчъри“ пък залагат на водка и бяло вино. Изпълнителите на I Wanna Be With You, Close To You и Celebration кацат в Бургас в деня на шоуто си. Те ще излязат на сцената на 4 август, предвиденият час е 20:15.

Кейт Райън (с рождено име Катрийн Вербеек) идва да пее Decenshantee, Ella Elle, Voyage Voyage и всички останали популярни песни от репертоара си. Тя залага на диетична кола преди и по време на изпълнението, а за екипа си е поръчала тъмен ром, сухо мартини, както и микс от свежи плодове и ядки.

Сред останалите артисти на 5-ото издание на Spice Music са „Ен Транс“, „Парадизо“ Диджей Куиксилвър и легендата на българския хип-хоп „Гумени глави“, която отново се събира.