0

Ф олкпевицата Андреа затвори централния столичен булевард „Витоша“, видя „Телеграф“.

Българката вечеря в известен ресторант с бразилския тиктокър Давид Малуко, докато фенове и на двамата се струпаха пред заведението и спряха движението на хората по улицата. Появи се и популярният сред младите рапър Георги Петков - Goshdavibe.

НЯМА ЛЪЖА, НЯМА ИЗМАМА: Андреа пусна бомба, най-после изплю камъчето има ли човек до себе си!

Певицата излиза без охрана, но не се притеснява, защото феновете са деца, и призна, че си е изкарала много приятно. „Много се радвам, когато видя, че хора от чужбина слушат нашата музика“, сподели пред „Телеграф“ тя.

Тълпа

Давид Малуко, бразилската TikTok звезда, качваща съдържание на футболна тематика, както и скечове и реакции в своя акаунт в едноименната социална мрежа, се срещна с попфолк дивата Андреа на столичния булевард сред тълпа от деца фенове.

Андреа (в средата) с Давид Малуко (вдясно) и рапъра Георги Петков Goshdavibe (вляво)

 Андреа (в средата) с Давид Малуко (вдясно) и рапъра Георги Петков  Goshdavibe (вляво)
Профайл

Той печели още повече последователи, след като качва кратко клипче в мрежата на фона на „Лоша“ - песента на Андреа, добила изключителна популярност именно в TikTok. „Момчето има доста последователи, милиони в TikTok. Актуален, интересен е на хората и това го обвързва с нашата държава“, допълни изпълнителката.

Лоша

„Песента вече беше нараснала и беше в тренда на TikTok в България и вече даже в Spotify на първо място в класацията“, не пропусна да спомене за своя сингъл Андреа.

ПОВДИГНА ЗАВЕСАТА: Андреа чака тропот на бебешки крачета! (СНИМКА)

Тя изтълкува заинтересоваността на бразилеца от българската музика като израз на всеобщото желание на създателите на съдържание в социалните мрежи да използват актуалната музика за събиране на повече гледания.

„Те са направили на песента „Лоша“ някакво видео и то събра много гледаемост“, заяви тя.