0

84-годишният ветеран на Холивуд Джон Войт си купи сладолед в центъра на София, видя „Телеграф“. Издаде го колежката му Рона Митра, с която снимат нов филм у нас.

Червената Соня

Двамата си направиха селфи, а публикувайки го в социалните мрежи, тя уточни, че е била почерпена с леденото изкушение от таткото на Анджелина Джоли. И ако за себе си звездата от „Среднощен каубой“, „Влакът беглец“ и „Завръщане у дома“ е избрал топка сладолед в захарна фунийка, то младата дама е предпочела да е в пластмасова чашка. Актрисата е добавила към сторито и няколко сърчица, за да изрази благодарността си за жеста, а на челото му е лепнала и две целувки. Британката Рона Митра е звезда от екшъна „Подземен свят“, участва в сериалите „Клъцни / срежи“ и „Адвокатите“, както и във филмите „Али Джи в Парламента“, „Човек без сянка“ и „Беоулф“. През 2001 г. е на 46-о място в годишната класация за 100-те най-красиви жени. Миналата година тя също бе у нас за снимките на „Червената Соня“, който се очаква да излезе тази година.

Пролет

Почивният ден най-вероятно е бил за цялата продукция, тъй като и режисьорът Джеймс Бамфорд показа как си прекарва свободното време в столицата. Той издаде, че с него е малката му дъщеричка, която е завел на барче в края на „Витошка“, където е началото на Южния парк, и я почерпил с топла напитка. „Ха, и ние бяхме днес там, най-накрая е пролет, дано да е така още седмица поне“, коментира под снимката актьорът Димитър Илков, познат от сериала на NOVA “София ден и нощ“ и участващ в множество холивудски продукции, последно като дубльор на Микеле Мороне.