0

Ф енове на „Игри на волята“ по NOVA заляха мрежата с коментари – ще отпадне ли техният фаворит за победа Иван Рълев от предаването.

На една от последните битки 25-годишният зъботехник се контузи тежко и се наложи да бъде изведен от арената и за него да се погрижи медицински екип. До редакционното приключване на броя така и не стана ясно точно какво се е случило с Иван, след като премина по халките на ръце, но определено състоянието му развълнува почитателите на предаването и те все повече започват да се съмняват дали ще може да се върне във формата.

Контузия го повали.

 Контузия го повали.
Nova

Коментари

Проверка на „Телеграф“ показа, че в официалните профили на „Игри на волята“ в социалните мрежи и в тези на Иван Рълев има стотици коментари. „Рълев за мен е най-комплексният и  достоен играч за победата. Ще се оправи и мачка“, пише потребител с име Нинка Димитрова. „Чак мен ме заболя, като гледам Ванката как се превива от болка“, пише друг с никнейм ivpetrov_1997. “Умирам от яд, ако Рълев си тръгне. Дори не ми се гледа вече“, гласи трети коментар. Всички пожелават на Рълев да се възстанови напълно и да се върне на арената, някои обаче са притеснени, че заради тази контузия той няма да може да покаже своя 100% потенциал като досега.

Ходене

Иван Рълев е на 25 години, от гр. Симитли. По професия е зъботехник. Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е носител на много отличия. Има две вицерепубликански титли по планинско ходене. Тренирал е народни танци 14 години.