0

К андидат-жених нахлу в къщата на Тейлър Суифт. За жалост похитителя не сварил певицата вкъщи, защото тя купонясвала навън. В името на любовта мъжът успял да проникне в сградата, която е със сериозна охрана и различни мерки за сигурност.

Нарушителят признал, че е изключително разочарован, че когато е влязъл в дома на Тейлър Суифт, тя не била там. 43-годишният мъж разкрил, че е емоционално обвързан с нея и иска да се ожени за Суифт, тъй като според него тя би била стабилизиращата сила, която в момента липсва в живота му.

Това не е първият инцидент с имот на многократната носителка на „Грами“. Като само преди месец беше арестувана жена за нахлуване в дома на певицата.

През април 2021 г. мъж, за когото се твърди, че е преследвал Суифт, беше арестуван за опит да нахлуе в апартамента на блондинката в Манхатън.

Мъж от Флорида също нахлу в дома на Суифт в Ню Йорк през 2018 г.

През юли 2019 г. мъж от Айова, който каза, че иска да се срещне със Суифт, беше арестуван близо до имението й на брега на морето, носейки лост и ключалки, а мъж от Ню Джърси беше заловен в дома й месеци по-късно.