0

Л ошите момчета винаги са били магнит за жените, които с лекота са се озовавали в леглата им, въпреки че са осъзнавали, че ще бъдат поредна бройка в черното тефтерче със завоевания. Смята се, че първият женкар в историята е бил италианецът Джакомо Казанова. Животът му е бил основно хазaрт и жени. Всичко извън тези две увлечения го е отегчавало до смърт.

Политиците

Най-известният политик сваляч е американският президент Джон Кенеди. Казват, че манията тръгнала от съвет на баща му, който му бил казал да не пропуска жена, която харесва. Достоверността на това не е доказана безспорно, на пък е факт, че по времето на Кенеди в Белия дом са назначавани жени едва след като ги е вкарвал в леглото си. За връзките му с актриси и певици все още се носят легенди. Най-пиперливата е тази за любовта му с Мерилин Монро. Кенеди бил пристрастен към секса и ако пропуснел плътските удоволствия за повече от два дни, получавал зверско главоболие.

Джон Кенеди на сватбата си с Джаки

 Джон Кенеди на сватбата си с Джаки
getty images

Години по-късно един друг стопанин на Белия дом почти се раздели с поста си заради интимни забежки. Бил Клинтън имаше слабост към стажантките и връзката му с Моника Люински го докара до прага на импийчмънт.

Европейските държавни глави не остават по-назад, като подвизите на младини на покойния принц на Монако Рение са легендарни. Бракът му с актрисата Грейс Кели, в която се влюбва до полуда, слага край на похожденията.

Спортистите

Спортът почти винаги означава огромно количество тестостерон. Професионалните спортисти по правило са обградени от фенки, които нямат против да споделят леглата им.

За най-оборотен женкар се смята баскетболната звезда от 80-те и 90-те години на миналия век Уилт Чембърлейн. В своята автобиография „Поглед отвисоко” той пише, че е имал сексуални контакти с поне 20 хиляди жени. Неговите полови маратони били пословични. В един от известните случаи Уилт правил секс с общо 23 жени в хотелската си стая в рамките на седмицата. Простата сметка показва, че за да достигне бройката от 20 хиляди, той е трябвало да прави секс с 1,37 жени всеки ден от 15-ия му рожден ден до излизането на автобиографията му. Уилт умира на 63. Никога не се е женил.

Тайгър Удс е легенда в голфа и дълго време беше възприеман като тих, възпитан чаровник, който е напълно отдаден на спорта. Тайгър бе женен за бившия модел Елин Нордегрен. През 2010 г. обаче избухва зверски скандал, след като той признава, че е поддържал цели 13 извънбрачни връзки, като в това число не се броят еднократните забежки.

Тайгър Удс предизвика скандал

 Тайгър Удс предизвика скандал
getty images

Точно такива са били слабост и на футболистите Уейн Рууни, Кристиано Роналдо и Райън Гигс, които бяха съотборници на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Серийните изневери на тримата бяха разкрити след многобройни папарашки снимки. Рууни си падаше по проститутки, докато Райън имаше увлечение към риалити звезди и инфлуенсърки. В крайна сметка и двамата получиха прошки от половинките си и запазиха семействата си. Роналдо имаше славата на ненаситна сексмашина. На няколко пъти само добрите адвокати и милиони долари в брой го отърваваха от обвинения в сексуално насилие.

Актьорите

Актьорите са най-известните женкари. Смята се, че историята започва с Чарли Чаплин и неговия неутолим сексуален апетит. Слабостта му към непълнолетни момичета му създава много проблеми и е една от причините да емигрира от САЩ.

На другия полюс бил Гари Купър, който през 1933 г. налага образа на алфа мъжкаря. Гари бил известен с непрекъснатите изневери на двете си съпруги. Той дори пращал „проверени лично от него” момичета като подаръци за продуцентите, от които очаквал роли.

По петите му го следва красавецът Уорън Бийти. За звездата от „Бони и Клайд”, „Бъгси”, Дик Трейси” се твърди, че е бил с 12 775 жени, преди да се ожени за Анет Бенинг през 1992 г. В списъка с неговите завоевания вече са имената на Мадона, Даян Кийтън, Голди Хоун, Изабел Аджани, Бриджит Бардо и т.н.

Списъкът на известните женкари няма да е пълен, ако от него липсва Чарли Шийн. За него се смята, че е бил с повече от 5000 жени. Чарли е бил ВИП клиент на популярната холивудска сутеньорка Хайди Флайс. Падал си по порнозвездите и имал черно тефтерче с внушителен брой проститутки. В някои от контактите обаче той е пренебрегнал мерките за безопасност и се заразил със СПИН.

Чарли Шийн си пада по порнозвездите

 Чарли Шийн си пада по порнозвездите
getty images

Особена слабост към младите жени има носителят на „Оскар“ Леонардо ди Каприо. Въпреки че вече прехвърли 50-те, той държи да излиза с момичета на по 19 и ги зарязва в момента, в който навършат 23. Ди Каприо копира своя герой от „Вълкът от Уолстрийт” и прекарва лятната ваканция на обиколки из Средиземно море с яхта, пълна с хубавици.

Поне 2000 жени пък са минали през леглото на Джак Никълсън. Той бил способен да свали всяка жена с неповторимото си чувство за хумор.

Музикантите

Концертите и турнетата често са се превръщали в сексоргии. Легендарен в тези изпълнения бил Мик Джагър. Според личния му биограф той е спал с поне 4000 жени. В живота си той е признал осем деца, а последната му съпруга е с почти 60 години по-млада от него. Легендарен е и „Демонът” от група „Кис” Джен Симънс. Той поддържал множество паралелни връзки. Така живял едновременно с Даяна Рос и с Шер. Смята се, че Симънс е спал с над 4500 жени. Той имал слабост към моделите на „Плейбой” и прекарвал месеци в имението на Хю Хефнър.

Самият Хефнър признава за повече от хиляда връзки. Той обичал да спи в огромно легло с поне две плеймейтки. На 86-годишна възраст Хефнър се ожени за 26-годишната Кристъл Харис. Постоянно се тъпчел с виагра, от което оглушал в последните години от живота си.