0

П обедителят от „Хелс китчън“ Станислав Иванов се окичи с титлата „Кулинарен идол“. Той бе избран единодушно след допитване до потребители в мрежата. Наградата му бе връчена по време на ежегодните награди „Идол на годината“.

Щастие

„Щастлив съм за това признание, давам всичко от себе си в работата си и се радвам, че това се вижда и оценява“, заяви пред екип на „Телеграф“ Станислав. Освен него с призове „Идол“ бяха наградени още куп знаменитости. Джулиана Гани например единодушно грабна награда за сексидол. За поредна година тя успя да надмине в класацията останалите претенденти. Хубавицата обаче не можа да присъства лично на церемонията, като изпрати видеозапис, в който се извини и обясни, че е възпрепятствана, тъй като няма кой да гледа бебето й. „Титлата майка е на първо място, затова благодаря за оценката, горда съм с нея и ще нося приза за най-секси с радост“. Филип Буков стана първи сред актьорите. С неустоимия си чар и потенциал той успя да победи в гласуването. На сцената излезе и продуцентът му Кирил Кирилов, който също бе награден с плакет.

Церемония

Носителката на титлата „Мис Силикон“ Карина Атанасова бе избрана за Инстаграм модел, а Лейди България Биляна Димитрова – за фотомодел на годината. Цвети Разложка спечели награда за успешен моден бизнес, а Александрина Йорданова стана най-добра сред миските. Жасмина Стоичкова бе избрана за модел на годината, а Лина за проспериращ млад изпълнител.