1

В алери Божинов посрещна новата година с книга в ръка. Четивото, което той е избрал, е бестселърът „Монахът, който продаде своето Ферари“ на Робин Шарма.

Купон

Вечно усмихнатият Валери пусна видеопоздрав за новата година към последователите си в социалните мрежи, а на клипчето е в леглото си с книгата в ръка. Той призна, че тази година не е купонясвал до ранни зори, а си е бил вкъщи и се е насладил на новогодишната програма на NOVA, където се изяви като водещ. „Честита Нова година, българи. Обичам ви. Божи гол. Аз така празнувах новата година - вкъщи, предаването по NOVA и сега чета. Живи и здрави и всичко най-хубаво от мен. България нaд всичко и всички. Обичам ви“, с тези думи Божинов честити 2024-та на всички. 

Успех

В същото време коментарите към бившия футболист буквално заваляха, като всички го поздравиха за блестящото представяне като водещ.

Припомняме ви, че той бе сценичен партньор на прекрасната Гала в специалната „Гала вечер“ на NOVA, където с много забава и песни най-обичаните лица от театралната и музикалната сцена спретнаха щуро парти в последните часове на отиващата си 2023-та.