0

Д арина Павлова присъства на частно парти в Маями заедно с холивудската звезда Леонардо ди Каприо.

Актьорът произнесе реч на тема благотворителност, която обиколи социалните мрежи по света. А както е известно, Павлова е от големите дарители за каузи на световни знаменитости.

Добро

Дарина Павлова не пропусна да заснеме думите на звездата, като част от тях публикува в профила си в Инстаграм. “Основах фондацията си преди 20 години и постигнахме голям успех. Но с днешна дата осъзнах, че светът има нужда от друг вид добродетелска дейност. Трябва да обединим истинските филантропи по света на първа линия, за да повлияят наистина - всичко с цел да се защити светът“, казва актьорът. Освен видео Павлова като папарак щракна Ди Каприо, който се оказа само на ръка разстояние от нея в залата. След това публикува снимката и не пропусна да го отбележи. Тя от години ходи на партитата и благотворителните събития на Лео.

Instagram

Звезди

Звездата от „Титаник“ е гост на провеждащото се в момента изложение „Арт Базел“ в Маями. Освен него там са знаменитости от цял свят като Иванка Тръмп, Шакира, Джеф Безос и др. Тази година фестивалът представя над 150 различни артисти. Той ще продължи до 20 декември. Събитието е отворено за посетители срещу билет от 50 долара, но партитата вечер са само с покани за избрани личности, готови да развържат кесиите си.