0

Б изнесдамата и телевизионер Дарина Павлова се похвали, че се е поглезила с торта „Павлова“ в Милано. Очевидно брюнетката е почитателка не само на вкусовите качества на десерта, но и на самото име на тортата, създадена в чест на известната балерина Анна Павлова.

Поръчка

В последните дни някогашната жена на Илия Павлов бе в Милано. На едно от последните й сторита тя показа десертен лист, върху който бяха публикувани няколко десерта, включително и „Павлова“, чиято цена на мястото, на което българката бе отседнала, е 16 евро или 32 лв. Така и не става ясно дали г-жа Павлова се е изкушила и си е поръчала ефирния десерт, но със сигурност се е изкефила на името му. Фенове на бизнесдамата припомнят, че тя и друг път е споделяла снимки на известния десерт, шегувайки се, че е кръстен на нея. Рядко обаче я хапва, защото е ограничила захарта в менюто си.

Места

Едно от последните най-красиви места, които Дарина Павлова е посетила, е Кападокия. Там тя е била придружена от приятелки и пиара си и един от най-доверените й хора Сандро Рубини. Звездната компания се е потопила изцяло в атмосферата на приказната земя и, разбира се, си е подарила въздушно пътешествие с балон. Дарина и приятелите й са имали възможност да се отдадат и на почивка в Бодрум, като са посетили и любимия й Истанбул. Там са разгледали старите водохранилища в центъра на града.