0

П леймейтката Златка Райкова и съпругът й Карен намериха нов начин да увековечат любовта си - като се хванаха за ръце и направиха отливка на крайниците си в Музея на мадам Тюсо в Дубай. Влюбените споделиха с последователите си в социалните мрежи цялата процедура по направата на отливките, която трае около 20 секунди.

ЗВЕЗДНО! Златка Райкова се отърка в Кендъл Дженър! (СНИМКА)

Instagram

Обич

Двамата видимо се забавляваха на щурата си идея да отлеят хванатите си ръце, а при свалянето на гипса от ръката на Карен имаше малко затруднение, но накрая всичко приключи щастливо. Младото семейство се радва на меден месец в Дубай, без децата. Момченцата по всяка вероятност ще получат почивка, и то на топло, но по-късно през годината, когато времето стане по- студено.

Удоволствие

Меденият месец на съпрузите преминава с плажове, разходки и време, в което се наслаждават един на друг, тъй като с бебето все по-рядко им остава такова, когато са си в София.

Наскоро Злати бе пуснала отново възможност последователите й в Инстаграм да й задават въпроси, а един от тях попита дали двамата с Карен са правили секс до края на бременността й. Блондинката бе откровена, че това се е случвало до 7-ия месец, а след това й е било забранено.

ЧЕСТИТО: Златка и Карен минаха под венчилото, вдигнаха луд купон! (СНИМКИ+ВИДЕО)