0

П арис Хилтън получила за сватбата си цели 45 рокли, изпратени от различни дизайнери. Било много трудно да избере коя да облече, разказва звездата през „Вог“. В крайна сметка успяла да смени шест модела в сватбения ден. Опитала да сложи максимално много, за да не обиди дизайнерите.

„Моят стилист получаваше обаждания от моделиери от цял свят и всички те бяха толкова развълнувани да бъдат част от тази сватба, направиха всички тези рокли, които бяха толкова красиви“, разказва Парис, която се омъжи през 2021 г. „Въпреки факта, че трябваше да пропусна някои части, опитах се да нося колкото е възможно повече. Но от самото начало знаех с коя булчинска рокля искам да вървя по пътеката при моя любим. Исках нещо, което ще ме накара да изглеждам като истинска принцеса. Исках настроението на Грейс Кели", обясни тя.

В крайна сметка Парис се яви на официалната церемония с модел на Оскар де ла Рента. Тя каза „да“ на Картър Реум преди две години, а днес вече имат и дете. Тя посрещна мъжа си пред олтара в модел с дълги ръкави, бродирани с цветя, който тя веднъж описа като „вечен, елегантен, шик и емблематичен“. За първия танц по време на вечерята Парис се преоблече в бална рокля с отворени рамене, която съчета с диамантена тиара.