0

Ф еновете го чакат вече година. Най-върлите от тях дори търсят тайните локации и влизат неразрешено на терен, за да се снимат с Ралица и Димо. 

„Игри на волята“ е повече от телевизионно шоу – това е култура, която пленява младите и ги вдъхновява да спортуват. А тази вечер от 20,00 часа по NOVA започва сезон 6 на „Игри на волята“.

Зрелище 

Новите 24 герои ще влязат в битка още със стъпването на Арената. Зрелището ще определи кое от племената ще гладува на Плажа на отчаянието, кое ще пирува в Резиденцията и кое ще си изкарва прехраната с работа в Стопанството.

Част от участниците в „Игри на волята“ 6 вече са ясни. Продуцентът на „Игри на волята“ издаде част от тях по време на гостуването си в „На кафе“. Един от разкритите е български актьор в Холивуд – Станислав Христакиев. Роденият в Хасково актьор живее във Флорида, където сбъдва американската мечта. Върхът в кариерата му е участието му в реклама с Меси за Супербоул.

Зрителите разпознаха в клип в Тик-Ток профила на „Игри на волята“ още двама от участниците в новия сезон. Феновете реагираха бурно на информацията, че участва рапърът Павел Николов, който беше част от дуета Павел и Венци Венц. Във видеото той споделя, че вероятно ще бъде нарочен от останалите заради известността си.

Феновете разпознаха и още една от дамите, които ще видим в първия епизод на „Игри на волята“ тази вечер. Това е една от Тик-Ток близначките – Сузи и Рени. Те имат милион последователи в платформата, а онлайн детективите подозират, че в риалитито влиза Рени, защото Сузи наскоро ще става майка.

Условия

Новият сезон на „Игри на волята“ ще е по-тежък от всякога, а снимките се местят на север, около Дуранкулак. Продуцентът на „Игри на волята“ Витомир Саръиванов сподели за новия сезон в „На кафе“: „Зрителите трябва да знаят, че е различен сезон, сниман на различно място. Всичките локации са нови, по-красиви и по-добри от предишните. На Северното Черноморие е страшно красиво и различно. Освен различно е и много по-тежко за участниците. Условията за живеене са по-сурови от предишните, битките - също. Има една допълнителна Арена, на която ще се провеждат сблъсъците. Тя е огромна - новата MAD MAX арена, където всичко е индустриално. Разполагаме с огромни препятствия, за които се изискват специални осигуровки. Северът е по-непознат и това има своето обяснение, тъй като е по-далече и по-трудно се стига до него. Това не важи за нашите фенове, които искат да гледат снимките и продължават да идват на терен.“

След игрите

Тази вечер ще е премиерата на новия сезон на подкаста на „Игри на волята“ - „След Игрите". Водеща на дигиталната поредица ще е най-добре класиралата се жена в екстремното риалити Ваня Запрянова. Онлайн шоуто, което феновете могат да гледат на NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube, ще посрещне най-интересните участници от сезон 6 на „Игри на волята“, които ще разкрият всичко, което е останало скрито от камерите. Първият епизод на „След Игрите“ ще посрещне в студиото двама от най-провокативните участници от сезон 5 – Денислава Велкова и Мартин Николов-Елвиса. Те ще споделят искреното си мнение за новите герои. Около двамата се вдигна много шум в медиите заради техните партньори – победителя от сезон 5 Иван Рълев, който имаше кратка връзка след формата с Денислава, и попфолк дивата Емануела, която беше в дълга връзка с Елвиса.

Маратон 

„Игри на волята“ ще продължи в неделя с втора зрелищна битка, в която две нови племена ще влязат в директен сблъсък на Арената. Едно от племената ще остане в надпреварата, а другото ще се раздели с „Игри на волята“ още на старта.

Следващата седмица ще е празник за феновете на „Игри на волята“, тъй като ги очакват още 6 нови епизода – от понеделник до събота от 20,00 часа по NOVA.