0

Л юбимият водещ Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто „С Рачков всичко е възможно“.

В щурото забавление, което ще стартира утре вечер в 20:00 часа по NOVA, ще се впуснат Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска,  Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите ще застане и един от най-забележителните гости на шоуто – актьорът Герасим Георгиев – Геро. 

Игри 

Красавиците и Геро ще се впуснат в десет игри и ще дадат всичко от себе си, за да демонстрират добри умения едновременно в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. Вики Терзийска и Лора Георгиева ще получат повече от сложна и изключително забавна задача. Двете ще трябва да се погрижат за бебе, като го нахранят, изкъпят и преоблекат, докато Рачков контролира екстремната ситуация. В играта „Ти лети, лети“ ще бъде изпитана бързата и съобразителна мисъл на Алекс Богданска и Вики Терзийска. Моделът и певицата ще полетят чак до тавана на студиото, за да покажат, че красивите жени са безстрашни. 

Лудата стая

Накрая всички ще влязат в Лудата стая, която ще бъде преобразена в китна селска къща с двор. Тя ще се превърне във фон на новия конкурс за красота „Мис Имамбаялдъ Свят Интернешънъл“. Как ще се справят красавиците с влизането в различни роли под наклон в Лудата стая? Кой ще се представи най-добре в игрите? – разберете утре вечер в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 по NOVA.