0

Д жейсън Стейтъм гушка Мегън Фокс в БГ легло в четвъртата част на хитовата поредица „Непобедимите“, която ще видим на голям екран на 22 септември. Създателите на филма пуснаха първия трейлър и вдигнаха малко завесата около сюжета на новата част, като най-любопитна за феновете се оказа любовната искра, която прехвърча между героите на Стейтъм и Фокс.

Любов

Именно с тях двамата започва двуминутното видео. От него става ясно, че героите на Джейсън и Мегън работят в противоположните лагери. Лий Кристмас (Стейтъм) отново ще спасява света заедно с Барни Рос, екранния герой на Силвестър Сталоун, а Джина (Фокс) е едно от момичетата за убиване на новия злодей Марш, в чиято роля се превъплъщава Анди Гарсия. Любовната искра между Джейсън и Фокс пламва още в началото, когато спречкването им прераства в боричкане, което остава с отворен финал. На един от кадрите се вижда как тя лежи по сутиен на леглото, той е гол. Двамата разглеждат нож, а феновете гадаят, че мацката ще премине в отбора на добрите заради любовта.

Война

Както „Телеграф“ вече писа, премиерата на „Непобедимите  4“ бе отлагана няколко пъти заради пандемията от Covid-19, затова и от Lionsgate пазеха сценария в тайна досега и не издаваха почти нищо. Лентата бе заснета в киностудията в „Бояна“, както и във Варна. Според сюжета героите този път са въоръжени с всяко оръжие, до което могат да се докопат, и имат уменията да ги използват. „Непобедимите“ са последната защитна линия на света, заплашен от ядрено оръжие, и са отборът, който се извиква, когато всички други опции са изключени. Новите членове на екипа с нови стилове и тактики ще придадат на „нова кръв“ съвсем ново значение.