0

Р одната ни изпълнителка Деси Слава изпя силно въздействащата песен „Лале ли си, зюмбюл ли си“ на  световноизвестния духовен учител гуру Шри Шри Рави Шанкар. Това се случи в Ню Бояна, където на специално събитие той сподели  древното йогийско знание, толкова достъпно за съвременния човек, представяйки го  по своя уникален лек и практичен начин с хумористична нотка и невинност.

Емоция

Екип на „Телеграф“ се свърза с гласовитата ни певица, която не скри, че събитието я е изпълнило с положителна енергия, а самият Шри Шри й е благодарил за прекрасното изпълнение. „Истината е, че аз много се вълнувах, защото това не бе събитие с обичайната ми публика и ми беше притеснено. Имах и проблеми с гласа и до последно се чудех дали да отида, но сега съм щастлива, че бях там“, откровено разкри Деси и допълни: „Той е много мил човек. В негово присъствие сякаш времето е спряло. Чувствах се изключително спокойно. Чудех се как намира толкова енергия. Нечовешко е това, което прави“.

Посланик

Преди събитието с Шри Шри Рави няколко часа имаше различни дейности, в които хората можеха да вземат участие,  като йога класове, аюрведа семинари, работилници по рисуване с къна и други. Като посланик на мира Шри Шри Рави Шанкар играе ключова роля в разрешаването на конфликти и разпространява своята визия за ненасилие по цял свят. Във време като днешното всички имаме още повече нужда от положителна енергия, надежда и вяра.