0

М ария Бакалова стряска шефа на Джеймс Бонд и това се случва в нов филм, който официално бе обявен, че ще се снима.

Нашата гордост в Холивуд ще играе българска прислужница, която е наета от вдовец да се грижи за дома му и сина му. В ролята на вдовеца е Рори Киниър, който във филмите с Даниъл Крейг игра като един от шефовете на агент 007. Той бе в ролята на агент Танър и бе дясна ръка първо на героинята на Джуди Денч – митичната Ем, а после и на героя на Рейф Файнс, който замени актрисата като новия директор.

Под вода

Филмът, в който Киниър и Бакалова се снимат, носи проектозаглавие „Учейки се да дишаме под вода“. И тепърва предстои да бъде сниман. Негов режисьор е непознатата с творчеството си у нас британка Ребека Форчън. Но тя е от най-големите активистки за показването по телевизиите на нещата от живота. Самата тя е аутист и дълго време не е била диагностицирана като такава.

За филма с дишането под вода се знае, че българската прислужница, в чиято роля е Бакалова, след като влиза в семейството на вдовеца и сина му, преобръща с краката нагоре цялото им съществуване и дори сериозно ги стряска и плаши.

Готика

За Рори Киниър е известно, че няма роднински връзки с холивудската звезда Грег Киниър. Рори много нашумя покрай сериала „Готика“, където игра ролята на Съществото – творението на д-р Франкенщайн. Той е част от трупата на Кралската Шекспирова компания и на британския национален театър. Една от знаковите му роли е на Отело, за която има и награди. Има две деца от колежката си Пандора Колин, но клюкарите в Лондон така и не са успели да разберат дали двамата са се женили.