0

Н ай-малкият от фамилията Стораро - Емрах, ще се отцепи от тях навръх Нова година. Той ще пее в топресторант на скъп 5-звезден хотел в Истанбул, а през това време баща му Тони и брат му Фики ще забавляват гостите във Велинград. Заедно с Фики и Емрах в тузарски хотел в новогодишната вечер ще пеят и Софи Маринова, и Маги Джанаварова. След полунощ пък диджей Дамян ще забавлява гостите на ресторанта. Софи Маринова ще направи и второ участие във Велинград в нощта на Нова година. Ромският славей ще смени два тоалета и ще пристигне в дискотека в града малко след полунощ. СПА столицата се е подготвила с букет от изпълнители. За почитателите на гръцката музика в популярна дискотека във Велинград ще гостува гръцката звезда Романос Колитос. Мария Илиева ще посрещне Нова година в луксозен СПА комплекс във Велинград.

Километри

Попфолк певицата Джена ще пропътува над 100 км между двете си участия на 31 декември. Изпълнителката ще пее първо

във Варна в Милениум Ивент център, след което след полунощ ще забавлява бургазлии в едно от най-актуалните заведения на Морската гара. В нощта на Нова година Криско пък ще има цели три участия. В 22:30 ще бъде част от програмата на петзвезден хотел в Баня. В навечерието на 2024 ще пее в ресторант в Банско, а след 2 ч. ще бъде отново в Банско, но в съседна дискотека. С три участия в София по Нова година може да се похвали и Меди. Той ще бъде част от голямо парти в столицата. След което ще пее и в още две дискотеки, като изпълненията му ще продължат до малките часове на нощта. Междувременно братът на Меди, Саби, ще посрещне Нова година на участие в Радомир. Младата изпълнителка Габриела от музикалната компания на Меди ще се вихри в столичен ресторант за Нова година. Близо 200 км ще

пропътува Борис Дали от първото си участие в Хисаря до второто в София. Попфолк легендата Ивана пък ще пее далеч от дома си в СПА хотел в Казанлък.

Семейство

Камелия ще остави семейството си в новогодишната нощ и ще пее на празника чак в Златни пясъци. Тя ще бъде част от програмата на най-големия петзвезден хотел в комплекса. По традиция там се организират зрелищни тържества с богата програма и заря. В Златни пясъци ще пее и попфолк примата Глория. Актуалният с хита „Къв съм як“ певец Джордан ще има само едно участие на 31-ви и ще пее в дискотека в Пловдив, където ще посрещне 2024 с приятели и феновете си. Междувременно Константин няма да е със семейството си  в заведението си в София, а ще забавлява гостите на клуб в Стара Загора. Емануела пък ще остави малкия си син и ще изпее най-големите си хитове за гостите на една от най-големите дискотеки в столицата. За софиянци ще пее и Преслава в новооткрит клуб в центъра на града.

Миньончето на попфолка Мария няма да пее в лъскав ресторант, а ще забавлява жителите на Червен бряг. Певицата ще изпее най-големите си хитове и ще каже наздраве за новата година от площада в града. В малко градче е избрал да посрещне 2024 г. и големият Васил Найденов. Той ще слее Нова година и именния си ден в лъскав комплекс, където често празнува заедно със собственика адаш.

Христо Мутафчиев играе “Боже мой“ на 31 декември

Навръх Нова година Христо Мутафчиев ще излезе на сцената на Народния театър, за да изиграе моноспектакъла “Боже мой”.

„Представлението започва в 19 ч., малко храна за душата, точно ще свърши за вечеря, хората могат да идат после на гости и новата година е дошла. Ще играя, разбира се”, каза Мутафчиев. Народният театър ще изненада почитателите си с три представления в новогодишната вечер. На голяма сцена ще се играе „Камбаната“ отново от 19 ч. А само два часа преди полунощ ще може да се види танцовият спектакъл “Фиеста”. Както и самото заглавие издава, пърформансът се отнася за едно празненство. Но поводът е без значение, важното е личното преживяване на всеки отделен зрител. Всеки е свободен да разпознае себе си, някой друг или обществото като цяло по време на този празник.

Пашата отказал троен хонорар

Пашата от латино дуета „Торино и Пашата“ сподели пред „Телеграф“, че на Нова година ще почива. “Отказах троен хонорар, който ни предлагаха за Нова година. Няма да имаме участия. Аз никога не работя на Нова година“, добави още той. Празничните дни ще използва, за да си почине и да събере нови сили за следващата година, така както подобава.

Празненства

Софиянци и гости могат да посрещнат Нова година на площад “Княз Александър Батенберг“. Да изпратят старата година и да посрещнат новата с топла напитка в ръка под небето и зарята, се превърна в традиция за столицата.

 

Много музиканти и певци ще се качат на голямата сцена в последната нощ на 2023 г. Дони и Нети, Brazz ViliDj, Брас бенд на Националното музикално училище “Любомир Пипков”, Криста, Иво Папазов, оркестър “Тракия”, групите “Остава” и “Тангра”... Програмата ще започне в 21,30 часа, а водещ на концерта ще бъде Мартен Роберто. Рапърите Вирго, Емил Трф и Файер ще посрещнат Нова година на голямо парти в Киноцентър Бояна. Освен тях по време на новогодишния фест музика ще пускат родни диджеи.

Хоро

В Пловдив концертът на площада ще бъде воден от Део. На сцената на пл. „Стефан Стамболов“ в 22:00 ч. започва официалната градска церемония по посрещането на новата 2024 г. Празникът ще започне в 22 ч. с група „Тригайда“. След тях на сцената ще се качи Ника. По традиция в 23:30 ч. празничната атмосфера подгряват танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия”. Звездата на новогодишната програма е британска певица, музикант и диджей Соник. И тази година хиляди бургазлии и гости ще посрещнат новата 2024 година на площад „Тройката“. Специалният гост на купона ще бъде No Mercy. Концертът ще започне в 22.30 часа с музикалната сензация Мила Роберт. Тя е един от гласовете на своето поколение. Талантливата изпълнителка ще изпълни всичките си хитове. Не са забравени и феновете на автентичния фолклор. Подарък за тях ще са изпълненията на ансамбъл "Странджа". DJ Monno ще поддържа веселбата и след празничното хоро в полунощ.