0

Ф олкпевицата Емануела се качи върху розовия кадилак на Цецо Елвиса в новото си видео към парчето „Втори дом“.

Само за няколко дни клипът бе изгледат стотици хиляди пъти и се радва на голям интерес от страна на феновете. За режисурата певицата се е доверила на Иван Димитров - Torex, сценарист на лентата е Никола Иванов, а оператор - Радослав Гочев.

Емануела с розовия кадилак

 Емануела с розовия кадилак

Наем

Кадилакът на Цецо Елвиса не за първи път се показва в музикални видеоклипове на големи родни звезди като Константин, Мариана Попова и т.н. Самият Цецо го е снимал като главен герой в свои клипове, включително и в последния му към парчето „Най-сладките неща“. Пред „Телеграф“ съпругата на Елвиса - Мариела Нейкова, разкри, че двамата отдават возилото под наем за различни поводи. Цената зависи от времетраенето и мястото на събитието, разбира се, и от повода било то сватба, бал, снимки или т.н.

Цецо Елвиса с возилото

 Цецо Елвиса с возилото

Рок

 „Кадилакът „Елдорадо" е от 1963 година и е точно копие на розовия кадилак на Краля на рока Елвис. Докарахме си го от Калифорния. Цецо много го искаше за имидж, а сега го отдаваме под наем“, разказа още Мариела пред „Телеграф“ и разкри, че уникалният автомобил е бил официалната ретро кола на столицата на рока в Каварна. В нея са се возили звезди като Били Айдъл и Себастиан Бах.