0

Р ежисьорът и сценарист Тод Филипс сподели първи кадар на Хоакин Финикс като принца на престъпността в предстоящата кинолента “Жокера: Лудост за двама”.

Филипс разкри как ще изглежда носителят на награда „Оскар“ Хоакин Финикс в продължението на „Жокера“, чрез публикация в официалния си акаунт в Instagram.

„Ден 1. Нашето момче. #Жокера“, написа Филипс под фотоса в социалната мрежа. Кадърът показва измършавелия Финикс, в образа на неговия герой Артър Флек, който бива бръснат с глава, наклонена назад към мивката.

Кинолентата “Жокера” пожъна невиждан успех, като приходите й нахвърлиха 1 милиард долара. Подробности около сюжета на предстоящия филм на DC не са разкрити, но е ясно, че Лейди Гага ще се присъедини към актьорския състав за продължението.

36-годишната Гага обяви през август, че ще се появи във филма, чиято премиерна дата е обявена за октомври 2024 година, но към момента не се знае в каква роля ще се превъплъти певицата. Феновете предполагат, че Гага ще влезе в обувките на Харли Куин, но информацията не е потвърдена нито от Тод Филипс, нито от продуцентите на проекта.