0

К расавицата Златка Райкова разпродава носените си дрехи. Това съобщи самата тя в профила си в Инстаграм. „Очаквайте моя канал, линк ще кача тук“, написа плеймейтката, подканвайки последователите си да не пропускат възможността да се сдобият с някоя от роклите й.

Нюх

Малко по-късно тя заля приложение в интернет със снимки на дрехи, обувки и аксесоари, добавяйки към тях подробно описание като модел, размер, марка и цена. Оказа се, че желаещите да закупят вече носените от Райкова дрехи са много повече от очакваното от нея, а тя побърза да ги успокои, че ще има постоянно нови неща. „Благодаря ви, че сте толкова активни, ще качвам постоянно нови артикули“ написа хубавицата, след като видя, че идеята й е успешна.

Барби

Сред първите пуснати в продажба дрехи имаше няколко рокли, като цената им варираше между 100-170 лв. Розов Барби модел рокля, ползван от красавицата за специален случай, беше закупен буквално за минути от нейна фенка. Бели каубойски ботуши, носени само няколко пъти, бързо намериха новия си собственик срещу сумата от 350 лв. Малко използвани маркови очила за около 400 лв. станаха повод за скандал в чата на Райкова. Сред предложените дрехи от гардероба на плеймейтката имаше още няколко чифта обувки, аксесоари, ризи, цветни тениски и др.

Бебе

Бебешката количка на малкия Благойчо също беше обявена за продан срещу скромната сума от 400 лв. Хубавицата обясни, че тя ще бъде доставена на новия собственик с всички прилежащи аксесоари като бебешки кош за спане, зимен и летен. Очевидно Златка е купила нова за бебе номер 2 и сега иска да се раздели с вече ползваната.