0

О бичаният актьор Даниел Ангелов, познат като екранното ченге Димитър Черкезов, оглавяващ ГДБОП в криминалната сага на Нова телевизия “Братя”, се ожени. Той и половинката му - Петя Владикова, се врекоха във вярност на приказна церемония в Пловдив, видя “Телеграф”.

Купон

В града под тепетата младоженците са посрещнали само най-близките си приятели и познати. Заедно са се насладили на партито, провело се в един от най-популярните салони за сватби под открито небе. “Телеграф” попадна на ексклузивни снимки от тържеството, от тях става ясно, че Даниел е заложил на син костюм със сатенена декорация и папийонка, а вече законната му съпруга Петя - на дълга рокля, украсена от няколко вида дантела и мъниста. Тоалетът - с голи рамене и допълнен от впечатляващ воал, успя да провокира одобрение от страна на присъстващите. Подобно на украсата - високи столове, обвити от светъл тюл, и бели маси, декорирани с рози и зеленина. Акцент още беше роял от мрамор, превърнал се в кът за снимки.

Изненада

Новината, че Даниел вече носи пръстен на ръката си, изненада част от последователите му, които дори не подозираха, че има жена до себе си. Любопитна подробност е, че с Петя не са желали да попадат под светлините на прожектора. Красивата дама е родом от Пловдив и работи като гримьор, специализирала е перманентен грим, това става ясно от официалния й профил в развлекателната платформа Инстаграм.