1

С офи Маринова жени сина си Лоренцо със сватба край езерото в Правец, научи ексклузивно „Телеграф“.

Звездата нае почти целия луксозен хотел за паметното събитие в последния уикенд на ноември. В момента подписва договори покрай сватбата и иска всичко да бъде изпипано до последния детайл.

Instagram

Съни бийч

През цялото лято Софка е отседнала в луксозен хотел в Слънчев бряг и почти всяка вечер пее по заведенията на Черноморието, а след това й предстои турне с Димитър Рачков и неговото шоу. В последните седмици при нея отиде и цялата рода – майка, баща, братя, сестри и т.н. Както самата певица се шегува, „половината Етрополе се изнесе на Съни бийч“. Лоренцо и бъдещата снаха Мария бяха настанени в друг хотел, „за да си се радват един на друг“, по думите на звездата. Сега вече Мария се е прибрала в София да се подготвя за сватбата. Има и планирани посещения при зъболекар. А Лоренцо е сменил хотела и е отишъл в този на майка си. Роднините също са се прибрали. Лоренцо скоро също ще се върне в София.

Instagram

Раздяла

Според появили се информации в мрежата Софка е била отменила сватбата, а проектоснахата се върнала при родителите си. „Няма такова нещо, нямам подобна информация. Всеки ден се чувам и с тримата, няма как да не зная. Подготовката на сватбата тече с пълна сила“, каза за „Телеграф“ Тодореско Неделчев, пиар на Софи Маринова. Мария и Лоренцо имат идеи да се занимават с бизнес и ги обмислят и подготвят, но засега предпочитат първо да започнат нещата, а после да ги обявяват. „Те самите искат да се занимават с нещо. Те са семейство, утре ще се роди дете и то ще иска да яде. Мама Софи може да реши да спре да пее. Много добре знаят, че трябва да разчитат на себе си“, обясни Тодореско.