0

Б рад Пит и Инес де Рамон са готови да се оженят, но източник ексклузивно казва на сп. In Touch , че за тях наследниците са много по-голям приоритет. „Пълният фокус на актьора извън работата“ е да има дете от приятелката си, според вътрешния източник.

ОКРИЛЕН ОТ ЛЮБОВТА: Брад Пит си окичи инициалите на гаджето! (СНИМКА)

„Колкото по-рано, толкова по-добре“, казва източникът, добавяйки, че скорошното пътуване на двойката до Европа им е дало възможност да прекарат много време заедно.

И ако раждането на бебе не се случи естествено, 60-годишният Брад „каза, че ин витро оплождането е опция“, добавя вътрешният човек. „Брад няма никакви притеснения да стане баща отново толкова късно в живота си. От една страна, здравето му е отлично и той има точно толкова енергия, колкото е имал някога. Той наистина се чувства десетилетия по-млад от възрастта си”.

Брад споделя шест деца с бившата си жена Анджелина Джоли . Двете най-малки деца – близнаците Вивиен и Нокс – вече са на 16 години и ще станат пълнолетни през юли 2026 г. Известен факт е обаче, че децата му не поддържат връзка с него и дъщерите му.

На фона на семейната му драма връзката на Брад с 31-годишната Инес процъфтява. Двамата бяха свързани за първи път в края на 2022 г. и първоначално държаха романса си далеч от светлините на прожекторите, доколкото е възможно. Въпреки това, тази година двойката реши повече да не крие отношенията си.