0

С инът на Карамански – Иво-младши, вече може да се похвали с първи стъпки като актьор. Първата изява на младежа е в последния сериал на Нова телевизия "С река на сърцето".

Изненада

В лентата една от главните роли се изпълнява от втория му баща - актьора Александър Сано, който заяви пред „Телеграф“, че последен е разбрал. „Аз непрекъснато пътувам и това го бях изпуснал. Взех го в продукцията към локейшън екипа. Случайно разбрах, че Марто Макариев си го е харесал за една от ролите и за мен е удоволствие да чувам, че се е справил много добре. Знам какво ще мине през главата на много хора, че видиш ли заради мен, но в нашия случай бащата разбра последен (смее се). Така че няма как и съвет да му дам, след като не знаех“ с усмивка споделя Сано. Той не веднъж е казвал, че много се гордее с Иво и го приема като роден син, а участието му в продукцията е още един повод за гордост.

Екип

Във филма Карамански-младши е в роля, в която изпълнява мръсните поръчки на героя на Пламен Манасиев.

Припомняме ви, че сериалът изцяло е заснет във Видин и околностите му, а на екран могат да бъдат видени едни от най-популярните български актьори - Александър Димов, Яна Маринова, Йоанна-Изабела Върбанова, Анастасия Лютова, Мартина Апостолова, Малин Кръстев и др. Режисьори на продукцията са Мартин Макариев и Ники Илиев.